Ejerforeningen Klintegaarden

Referat af bestyrelsesmøde den 4. april 2006   

Dagsorden:

1    Godkendelse af og opfølgning på tidligere bestyrelsesmøde.
2    Meddelelse fra formanden/henvendelse fra beboere.
3    Budget og økonomi.
4    Vedligeholdelsesplan.
5    Udvalg:    1)    Cykel/kælderplan 2)    Butiksfacaden 3)    Nyt nøglesystem
6    Eventuelt
7    Ny dato for bestyrelsesmøde
Tilstede:    Bjarne Ravn, Peter Bech-Jensen, Jens Friis Jensen, Stig Olesen, Manfred Kjær og Mogens Jensen.
ad 1.    Referat fra den 21. februar 2006 blev godkendt.     Registreringen af kælderrum er endnu ikke tilendebragt.     Gæstetoilet – loftet nedsænkes og elventilator m/timer er bestilt Glideskoene til elevatorerne er lavet.     Udstillingsvinduet rengøres – Klintegaardsmodellen sprøjtemales og     et skilt med oplysning om byggeår m.m. laves.
ad 2.    BR har haft en samtale med bygherren Skovvejen 42 om at overholde aftalen om ikke at kravle over muren. Ny husorden udsendes med indkaldelsen. Karen Hjelmsø har fået lov til at stille sin rollator i gangen. En beboer har klaget til Miljøkontoret vedr. lugtgener fra pizzeriaet. Husorden og vedtægter er kommet på hjemmesiden. Indsigelse sammen med Langelinieparken om kommende byggeri på Containerarealet. Forsikringen udvides med skjult rørskade.
ad 3.    Forbrug pr. 31.03.06 kr. 35.920,00 på vedligeholdelseskonto.
ad 4.    Ajourført vedligeholdelsesplan udsendes med indkaldelsen.
ad 5.    1) Leverandøren for opsætning af cykelstativer rykkes kraftigt.     2) Fuglsbjerg laver de sidste flisearbejder i næste uge og det gælder også porten. 3) Mangler kun fællesrum og der undersøges om de gl. cylindre kan smides væk.   
ad 6.    Ejerforeningen har modtaget opsigelse fra Børge Sørensen pr. 31.12.2006 og bestyrelsen har accepteret denne. Spørgsmål fra en beboer om hvad den næste etape kommer til at omfatte? – dette kan der ikke siges noget om på nuværende tidspunkt.
ad 7.    Næste bestyrelsesmøde afholdes onsdag den 19.april 2006 kl. 18.00

Referent
Mogens Jensen

 
Lav din egen hjemmeside med mono.net