Børge Sørensen 60 år

 24-04-2005

Vores portner Hr. Børge Sørensen har efterhånden arbejdet her i Klintegaarden i ca. 24 år. Vi tog en snak med ham om hans tid i Klintegaarden, de bedste oplevelser, den bedste tid og ikke mindst hvad fremtiden bringer for ham og hans dejligt lange og prisværdige forhold til Klintegaarden.

Det startede med at Børge blev ansat ved Texaco i 1979 af en bebeor i Klintegaarden, Mogens Jørgensen. Kort efter ansættelsen kom fjernvarmebølgen over Danmark og Børge blev desværre fyret igen. Mogens Jørgensen havde dog i længere tid ønsket en portner til Klintegaarden – og da han jo allerede havde Børge inden for rækkevidde og kendte til hans store indsats blev han hyret til dette job som han jo bestrider den dag i dag.

Ifølge Børge er den største og bedste oplevelse han har haft til dato, Klintegaardens 60 års fødselsdag. Arbejdet med et stort telt over springvandet (som ingen vidste hvordan skulle sættes op!) og den dejlige fest med musik, sang og god stemning står som den største og bedste oplevelse. Børge glæder sig således (og opfordrer) til endnu en fest i 2006 på Klintegaardens 70 års dag.

Børge har udrettet så mange store ting for os gennem årene her i Klintegaarden, så det er lidt pudsigt at det projekt han er mest glad for at have gennemført er et nutids og aktuelt problem, nemlig rydning af urskoven på skrænten og plantning af ikke mindre end 950 efeu – alt sammen for at skabe et godt forhold til de nye naboer ned mod havnen. Vi ønsker ham held og lykke med dette og glæder os til at se det færdige resultat og håber de nye naboer også påskønner hans indsats!

Det mest underlige/irriterende problem Børge har afhjulpet i Klintegaarden er at løbe rundt og fange rotter i vaskekælderen (historien melder ikke om hvornår den sidste rotte blev fanget!). Der har sikkert været andre og flere, men de mere personlige blev vi enige om at han skulle holde for sig selv og ikke egnede sig til trykning i husavisen.

I fremtidsperspektiv kan vi med glæde rapportere at Børges ryg har det fint, bare den får en hviledag fra tid til anden. Dette gør også at vi helt sikkert har glæde af hans arbejdskraft i de næste år frem og det kan vi kun glæde os over! Børge har jo næsten gjort sig uundværlig, og kun han kender ALLE krogene i byggeriet – hver opgangs særheder – og ikke mindst os der bebor dem (og vores særheder)!

Skrevet af husavisens daværende redaktion, Estrid og Nicolai.

 
Lav din egen hjemmeside med mono.net